fredag den 1. marts 2013


Første gang i en kajak


Patrick Janowski havde aldrig roet kajak før, da han var til kajakintroduktion med HF & VUC FYN i Munkebo Svømmehal.
- Men jeg har altid godt kunnet tænke mig det. Så da jeg læste om tilbuddet i folderen om frivillig undervisning, tænkte jeg: ”Nu slår du til, Patrick!”
Patrick er lige blevet færdig som garder og flyttet til Odense, hvor han skal læse medicin på SDU efter sommerferien. Og foråret bruger han nu på at læse Engelsk A som enkeltfag.
- Hvorfor?
- For at blive bedre til engelsk, forklarer Patrick undrende.

Vil bruge alle fire gange

Patrick er uden tvivl god i en kajak – selv om det efter sigende er første gang.
- Det skyldes nok, at jeg er glad for udendørsliv og har været på adskillige kanoture, klatreture og vandreture rundt omkring i Sverige, Island, Frankrig og Italien forklarer Patrick Janowski.
Hf-kursisten, som stammer fra Næsteved, havde ikke regnet med, at hf-studiet i Odense skulle give adgang til et gratis kajakkursus.
- Men det da helt kanon. Og jeg har tænkt sig at gøre brug af alle fire gange, fortæller Patrick, som både vil træne selve roningen, at komme op i kajakken efter en kæntring – og om muligt - lære at lave en grønlændervending

Lykkes det Patrick at lave en grønlænder?

Allerede første dag i Munkebo Svømmehal forsøgte Patrick at lave en Grønlændervending, hvor han kæntrer med vilje og ruller hele vejen rundt.
Tror du Patrick nåede hele vejen rundt?
Svaret finder du her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar