onsdag den 24. oktober 2012

Nyt HF & VUC FYN i Odense –
Første spadestik fredag klokken 14Fredag den 26. oktober klokken 14 tager Odenses borgmester Anker Boye første spadestik til det nye HF & VUC FYN i samarbejde med skolens bestyrelsesformand Mogens N. Pedersen.

Den nye skolebygning på Kottesgade 6 rejser sig mellem Odense Havn og banegården og bliver et markant element i det nye byområde, City Campus.

Bygningsprojektet har været i udbud som totalentreprise. Entreprenørfirmaet E. Pihl & Søn A/S blev udpeget som vinder. Med i projektet har entreprenøren arkitektfirmaet Cebra A/S og ingeniørfirmaet Hundsbæk og Henriksen A/S.


Bygningen til HF & VUC FYN Odense bliver på 12.500 m2 og skal rumme ca. 1400 kursister og medarbejdere.
Odense-afdelingen har pt. undervisning på ni forskellige adresser og ser frem til at få samlet størstedelen af undervisningen i Kottesgade.

Allerede nu arbejder City Campus Netværket på at etablere et godt naboskab, som giver mulighed for at drage nytte af hinandens faciliteter og gøre området så attraktivt som muligt for brugerne af området.
Ud over kursister og skolens medarbejdere er pressen, bestyrelsen, entreprenørgruppen og nærmest naboer i Kottesgade inviteret til den officielle markering af, at byggeriet nu går i gang.


Tid for første spadestik: Fredag den 26. oktober klokken 14.00/   Sted: Kottesgade 6

Ingen kommentarer:

Send en kommentar