mandag den 10. september 2012

Salatmester har indtaget Jernbanegade


Efter et halvt prøve år, hvor kantinedriften på HF & VUC FYN skulle stå sin prøve, har Lisbeth Glerup nu turdet forlade sit faste job og blive ansat som daglig leder af kantinen i Jernbanegade hos sin mand, kantineforpagter Claus Glerup,
Det betyder, at kunderne i Jernbanegades kantine har fået en sand salatmester i køkkenet.
- Jeg er en rigtig salatpige og elsker at eksperimentere. Vi spiser en del vegetarisk derhjemme, og jeg er hele tiden på jagt efter nye måder at sammensætte grøntsager for at optimere smagen, fortæller Lisbeth.

Salatmester, Lisbeth Glerup, er nu ansat hos sin mand, Claus Glerup, som driver kantinerne for HF & VUC Odense. Lisbeth har foreløbig tredoblet salget af salat fra Jernbanegades kantine.

Persille-marineret Spidskål

- I dag er der eksempelvis røget et helt marineret spidskål krydret med persille.
Det passer ikke særlig godt sammen med fordommen om, at unge mennesker ikke vil spise grønt, siger Lisbeth Glerup på sin venlige og imødekommende facon.
De nye salattiltag har gjort ”Byg selv Frokost” på vægt endnu mere spændende nu hvor kunden frit kan vælge mellem salatbaren og de lune retter, der skifter hver dag.

Kan lide at eksperimentere

Lisbeth Glerup har tidligere været leder af kantinen på Svendborg Erhvervsskole men sagde op efter 10 år for igen at have selve salaten i hænderne, eksperimentere og finde lige netop de sammensætninger, der vækker jubel hos sultne kursister og personale.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar