mandag den 7. november 2011

En glad cowboy og en skjult stjerne

Forestil dig Kenneth Bjørn Nielsen som 2-årig, iført gummistøvler og syngende for fuld hals på ”Jeg er en glad lille cowboy.
Eller se ham for dig forreste sæde underholde hele bussen med Shu-bi-duas ”Sexchikane”?

Her på Kursistbloggen har vi været på jagt efter ”sjælen” hos Flow-kursisterne på 1748, hvor musikdrømmen spiller på højde med hf-studiet, som derfor er forlænget til samlet tre år.

Vi fandt Kenneth, som både har været til audition på X-factor og senest påTV2’s Voice – Danmarks største stemme”. Og sammen med ham – Mie Due Sørensen, som har leget mikrofon med hårbørsten foran spejlet, forfulgt sin drøm på Humble Efterskole, valgte at forlade sin familie i Slagelse for at gå på Flow i Odense.

Noget af det største, hun har oplevet ind til nu var de to måneder, hun havde sammen med sangerinden Karen i DR’s studie i sommeren 2011.
- Jeg var virkelig under Karens vinger, og det kan virke helt surrealistisk, når jeg tænker tilbage på det nu, fortæller Karen, som opnåede en anden plads i Skjulte Stjerner
Mie udviklede mig kolossalt.
- Og selvfølgelig har jeg en drøm om en dag at leve af min stemme. Men jeg tager en dag ad gangen, og passer min skole, som Mie siger det.

Kenneth har den samme drøm om en dag at komme på konservatoriet eller blive professionel musiker. Så han plejer sin stemme og øver på både guitar og klaver
- Men der skal også være plads til fodbold, styrketræning og skolearbejde. Og det er nok lidt typisk for os, som går på Flow. Det er musikken, der virkelig betyder noget for os, og som vi dyrker med lidenskab. Men vi vil heller ikke ende i en blindgyde, hvis drømmen nu ikke bærer hele vejen, som Kenneth udtrykker det.


I sommer var Kenneth Bjørn Nielsen til audition i TV2’s ”Voice – Danmarks største stemme”, hvor han sang The Scripts ”Break Even”. Og med god hjælp fra sangerinden Karen nåede Mie Due Sørensen at placere sig som nr. to i årets ”Skjulte Stjerner” på DR 1

Se mere om Flow – det særlige VUC musiktilbud: Se mere om Mie og Karen på YouTube og DR

Ingen kommentarer:

Send en kommentar