mandag den 29. maj 2017

Wrestler, skuespillerdrømme og hf-studerende


Man skulle umiddelbart ikke tro, at der er sammenhæng mellem disse, men det er blot en forenklet karakteristik af 28-årige Robin Granau Nielsen.

Robin går til dagligt på Hf i Odense, men i sin fritid forvandler han sig til Rick Dominick, som er hans hårdkogte 50’er inspireret karakter, når han wrestler. Robin har siden 2003 dyrket wrestling på hoppyplan og har turneret Danmark rundt med forskellige shows.

Robins karakter Rick Dominick
(Bodyslam.dk)

Wrestling er en blanding af underholdning og sport og man kan sammenligne det med teater. For hvert show er der en ny historie, som bygger videre på det foregående show. Udøverne har på forhånd indøvet et manus for hver enkelt kamp i showet, hvor de derefter udfører de nervepirrende stunts og scener. Robin håber at wrestling med tiden bliver mere udbredt i Danmark, men allerede nu oplever arrangørerne en stor interesse og udsolgte shows.

Skuespillerdrømme 

Efter at Robin begyndte på wrestling, fik han lige så stille øjnene op for skuespil, da det er en stor del af det iscenesatte stuntshow som samtidig kræver en stor portion improvisation, da wrestlerne optræder og handler ud fra publikums forskellige reaktioner.

-Det er jo skuespil meget af det og det kræver at du kan vise følelser men også fremføre den action der skal ske. Når man er foran publikum, så er det en form for live teater. Så igennem wrestling har jeg lært mange ting og fået meget viden med i bagagen, hvilket også har bidraget til skuespildrømmen.

Den ultimative drøm er at blive skuespiller, men Robin er godt klar over at chancerne er små.

-Man har skal være heldig for at komme ind og man har hørt om folk som har søgt ind mange gange. Jeg prøvede også at søge ind men blev ikke optaget.

Andre planer

Afslaget fik ham til at gå i gang med at læse. Robin startede i første omgang på avu for at få fornemmelsen af at være på skolebænken igen. Efter et halv år begyndte han på hf og fik øjnene op for mediefag, som han blev rigtig glad for.

Derfor er skuespillerdrømmen midlertidigt sat på standby frem for et job inden for medie og filmbranchen. Et arbejde bag kameraet kan føre til et job foran kameraet, som han selv siger. Nu overvejer han derfor at læse medievidenskab på universitet for komme i den retning.

Planen er dog først og fremmest at afslutte sin hf. Til juni skal han nemlig være far og er derfor ikke helt sikker på hvad fremtiden ellers skal bringe. Dog fortsætter han med wrestling på sidelinjen og næste wrestlingshow er den 30. september på Train i Århus.

Læs mere om dansk wrestling her www.bodyslam.dk 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar