onsdag den 25. maj 2016

En særlig tak til 5 af mine lærere


Skrevet af Sinem Kabaca

Jeg har gået på VUC siden august 2014, og har i mellemtiden haft mange gode underviserer, men der er specielt 5 lærere, jeg synes burde have kæmpe ros for deres arbejde.


Jeg vil starte med at rose min engelsk lærer Ann Helene Wilms - en meget sød, tålmodig, forstående og ikke mindst en sjov underviser!
Hun lytter til sine elever, og sørger for, at vi altid kan følge med! Hun er hjælpsom og forklarer tingene, så vi forstår det. Hvis det virkelig gælder, så kan hun også være skrap - på den gode måde.
Michael Holme-Bak og Daimi Barsballe, som har været mine tidligere underviserer i matematik.
I fortjener at vide, at I gør undervisningen rigtig god! I er rigtig gode til at lærer fra jer, og I husker at rose én. I er super gode underviserer begge to👍🏼👌🏼Min tidligere samfundsfagslærer Carsten Hjort.
- Efter jeg har haft dig som samfundsfaglærer, er jeg egentlig begyndt godt at kunne lide faget. Det var altid en fornøjelse at komme til din undervisning.
Du inddragede alle dine elever, og formåede at gøre undervisningen god og spændende, trods jeg altid har syntes, at det var et kedeligt fag.
Du skal have ros for, at være en god lærer, med masser af humor 😊Sidst men ikke mindst - min tidligere dansklærer Alexander Kofod Jensen (red: tidligere ansat) - en rigtig sød og god lærer.
- Du gjorde dansktimerne rigtig gode, og tog dig tid til at forklare. Vi havde valgt 20 (!!!!) timer dansk om ugen, så når vi begyndte at blive rigtig trætte, var du altid forstående. Du blev hurtig rigtig gode venner med dine elever - fantastisk lærer 😊

Til jer alle sammen: Tak for en god undervisning! I er nogle fantastiske lærer - bliv ved med det👍

Ingen kommentarer:

Send en kommentar