fredag den 5. april 2013


Begrænsning af antal udskrifter - fra 8. april


For at leve op til skolens grønne målsætning om at formindske antallet af udskrifter indfører vi mandag, den 8. april en ny måde at udskrive på. Og en begrænsning af det antal udskrifter, du må foretage. Du får som fuldtids kursist kun mulighed for at udskrive 100 sider pr skoleår.
Vi opfordrer dig derfor til at udskrive med omtanke og begrænse dit forbrug…

Følg disse enkle regler – så slipper du for at udskrive så meget:
Læs flest mulige dokumenter på skærmen – skriv dem ikke ud
Aflever dine opgaver on-line
Udskriv KUN til dig selv

Sådan virker det

Når du udskriver, sender du dit ”udskriftsjob” til én fælles kopimaskine, kaldet ”VF_Printsky”. Det er den samme på hele skolen, og du kan derefter gå til en hvilken som helst kopimaskine og få dine udskrifter.
For at få dine udskrifter ud af kopimaskinen skal du først indtaste dit brugernavn og din ad-gangskode (Det er samme login som til skolens undervisningsmaskiner. Brugernavn = vuc+kursistnummer. Kode = 8 første cifre i cpr.nr.) Så kan du se de udskriftsjob, du har sendt – og klikke på det, du vil have udskrevet.
Hvis du ikke henter dit udskriftsjob inden 3 timer – så slettes jobbet. Således udskrives kun det, du henter.
Til august 2013 kan dit studiekort benyttes til udskrivning af print. Så slipper du for at indtaste brugernavn og kode. Når du køber et studiekort (20 kr.) får du samtidigt mulighed for at udskri-ve 200 sider mere, altså 300 sider pr. skoleår i alt. Dette gælder IKKE i dette skoleår.

Udskrift fra bærbar computer

For at udskrive trådløst fra din egen bærbare computer skal du først installere en printerdriver kaldet ”VF_printsky”. Det kan du få IT-supporten til at hjælpe dig med.
Du finder en vejledning i at udskrive her: Printervejledning

Ingen kommentarer:

Send en kommentar