onsdag den 29. august 2012

Gospel-vand på Skibssmeden

Gonna lay down my burden, Down by the riverside, Down by the riverside ….

Nej, det er hverken sydens slaver eller nutidige Agnes Obel, der fremfører denne klassiske gospelsang tilbage fra tiden omkring den amerikanske borgerkrig.

Det er en fantastisk smuk korversion fra musik- og teaterglade unge mennesker på flow – 1748 – musik og teaterlinjen på HF & VUC FYN.

Sangen indgår i stykket ”Roots”, som bliver opført af Flow-kursister fredag aften, den 31. august, på Skibssmeden i Odense.

Kursisterne fik ikke megen introduktion andet end at stykket skulle handle om at skabe vand, få vand til at forsvinde – og få vand til at vende tilbage. Og resultatet blev et stykke fyldt med emotioner, sang og musik.

 

 

Energi – energi - energi

- Selv var jeg lidt skeptisk i starten, fortæller Sofie Kø, som synger med i koret.
Men efterhånden opstod et spændende teaterstykker uden nogen form for tale – men med sang, lyde, bevægelse – og tåge, som er med til at skabe en stemning af mystik.

- Det har givet en fantastisk energi, og jeg er rigtig spændt på opførelsen i morgen aften, fortæller Sofie Kø.
Har sådan glædet mig

- Ja, vi har haft fuldstændig frit spil, supplerer trommespiller, Thomas Teisen, som er blevet mere end almindelig optaget af projektet på Flow – og er super spændt på at få lov at opføre stykket for publikum – heriblandt hans venner og naboer fra Sydfyn.

- Undervejs i projektet har jeg haft det, så jeg slet ikke kunne falde i søvn om aftenen. Jeg har bare sådan glædet mig til at komme op i skole og i gang med stykket igen. Det har været fantastisk, siger Thomas Teisen.

 

 

 

 

Billetter ved Skibssmeden før forestillingen


I morgen aften, fredag, har du selv mulighed for at opleve stykket ”Roots” i Skibssmeden, Tværkajen 4-6 på Odense Havn.
Flow opfører ”Roots” henholdsvis klokken 16 og klokken 19. Du kan købe billetter til 30 kroner ved Skibssmeden kort inden forestillingen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar