fredag den 18. maj 2012

Rekordløb for HF &

VUC FYN


Ud af godt 24.000 løbere i årets Eventyrløb fyldte løberne fra HF & VUC FYN begrænset.
Men vi formåede faktisk af slå vores egen rekord i år, hvor vi mere end fordoblede både antal tilmeldte og antal løbere i forhold til sidste år.
Ikke mindre end 197 aktive løbere fra HF & VUC FYN kom i mål, og sammenlagte tilbagelagde vi 1.300 kilometer - svarende til en rask lille løbetur til Alperne.

Tæt løb på 5 kilometeren
Vores egne vindere af 5 kilometer distancen blev for mændenes vedkommende Michael Bowden, som kom i mål på 24.00 minutter.
På brystet af kvindernes vinder stod Grethe Bjært.
Den kvindelige vinder kom i mål på 24.07 - altså kun 7 minutter efter hurtigste mand.

Kvinderne vandt 10 kilometeren
På 10 kilometer distancen var hurtigste kvinde, Susanne Hansen, i mål på 44.41 - 31 sekunder hurtigere end hurtigste mand, Martin Larsen Fast, som kom ind på tiden 45.12.

Tjek din medkursist
Du kan tjekke din medkursisters eller læreres løbetid ved at gå ind på nedenstående link og vælge HF & VUC FYN blandt listen af sponsorer.


Større trøjer til næste år
Som følge af de mange deltagere havde HF & VUC FYN i år været nødt til at investere i et større telt, som holdt – på trods af den stærke vind.
Næste års investering bliver blandt andet i lidt større løbetrøjer – ikke mindst til kvinderne, som i flere tilfælde havde måttet skrue sig ned i lidt for små størrelser.
Vi beklager!

2 kommentarer:

  1. Der skal siges, at Grete gav hendes nummer til en kursist, og Susanne Hansen gav hendes nummer til CLNs mand! :)

    SvarSlet
  2. Hej Mike - tak for info. Var godt klar over, at Grethe ikke selv løb. Men var til gengæld ikke helt klar over, at Susanne Hansen var en mand.

    SvarSlet